Om oss

Vestfold Fjellboring har over 50 års erfaring med boring og sprengning. Vi utfører oppdrag over hele landet, og også internasjonalt. Størsteparten av våre oppdrag utføres i Norge og Sverige.

Grundig forarbeid skaper sikre rammer rundt enhver sprengning – en selvfølge både for oss og kunden. Våre ansatte har selv jobbet som prosjektledere og prosjektmedarbeidere i entreprenørfirmaer og vet hvor skoen trykker i ulike prosjekter. Vi vet viktigheten av nøyaktighet og det å holde tidsplanen slik at ikke prosjektet fordyres.

Du kan stole på at vår erfaring og våre fagfolk hjelper deg trygt i havn med dine prosjekter. Vi er alltid «på», vi svarer raskt – og vi gir oss ikke før vi finner en solid løsning som kunden er fornøyd med.

Vi har ISO-sertifisering 9001, 14001 og 45001, er sentralt godkjent, og medlem av Maskinentreprenørenes Forbund.

Vi er en del av Nordisk Bergteknik

Vestfold Fjellboring er en del av konsernet Nordisk Bergteknik, Nordens ledende aktør innen fjellsprengning, fjellsikring og fundamentering. I Norge er vi 6 selskaper, som sammen utgjør landets største kompetanse- og fagmiljø innen vårt fag. Vi utfører tjenester innen fjellsprengning og annen type sprengning, fjell- og bergsikring, rassikring og fundamentering. I tillegg utfører vi tjenester innen betong, brønnboring, energiboring og eksempelvis snøskredutløsning og vibrasjonsmåling. Vi tar oppdrag i hele Norden, store som små.

Logo Songdalen Fjellsprenging

Songdalen Fjellsprenging AS har lang erfaring og bred kompetanse innen bergarbeider. Vi er spesialister på boring, sprengning og fjellsikring.

Les mer om Songdalen Fjellsprenging her.

Logo Fjellsprenger - en del av Nordisk Bergteknik

Fjellsprenger AS har over 40 års erfaring i bransjen, og vi har ledende ekspertise innen boring og sprengning.

Les mer om Fjellsprenger her.

Logo Norsk Fjellsprengning - en del av Nordisk Bergteknik

Norsk Fjellsprengning er et av Østlandets ledende selskaper innen boring og sprengning.

Les mer om Norsk Fjellsprengning her.

Logo Visinor

Vi er et av landets ledende selskaper inne fjellsikring og betongrehabilitering med mer enn 30 års erfaring.

Les mer om Visinor her.

Logo Gjerden Fjellsikring - en del av Nordisk Bergteknik

Gjerden Fjellsikring er et av landets ledende firmaer innen fjellsikring. Et maskinentreprenørfirma med nesten 40 års erfaring.

Les mer om Gjerden Fjellsikring her.